Atacantul Nationalei s-a declarat convins ca slovenii nu se vor da la o parte si ca "tricolorii" vor trebui sa munceasca pentru puncte.
Nationala Romaniei a inceput pregatirea "dublei" cu Slovenia (sambata, 2 iunie, la Celje si miercuri, 6 iunie, la Timisoara) cu un antrenament lejer, desfasurat luni seara in cantonamentul de la Mogosoaia. Majoritatea fotbalistilor din strainatate au fost menajati, facand doar o miscare de o jumatate de ora, dupa meciurile sustinute duminica la echipele lor de club, mai putin Marica si Rat, care nici nu au ajuns la ora stabilita, ei alaturandu-se lotului abia seara.

Ceilalti jucatori au continuat antrenamentul cu sprinturi, exercitii fizice, "cinci contra doi" si un joc la doua porti pe teren redus. Antrenamentul a fost condus de secunzii Stefan Iovan si Gabriel Boldici si de preparatorul fizic Marian Lupu. Selectionerul Victor Piturca a urmarit sedinta de pregatire de pe banca de rezerve, de unde s-a ridicat doar pentru cateva minute, in timpul jocului la doua porti. La final, Mutu s-a aratat putin deranjat de faptul ca Romania va intalni Slovenia de doua ori in patru zile. "Nu stiu cum au facut programul, nu stiu cine a facut programul asta. Este foarte ciudat, sa joci doua meciuri in patru zile cu aceeasi nationala. Am mai intalnit doar in meciurile de baraj, nu si in calificari. Suntem mai buni decat echipa Sloveniei, dar ne dorim sase puncte cu orice pret.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.