Plecarea lui Razvan Lucescu face din nou din Rapid un club "neguvernabil". Numele noului antrenor este inca necunoscut si variantele serioase sint din ce in ce mai putine. George Copos insista pentru Laszlo Bölöni, desi chiar patronul Rapidului a fost cel care a gafat in relatia cu mofturosul tehnician.

La ultima sosire in tara a franco-maghiaro-romanului, acesta a stabilit o intilnire cu George Copos, dar patronul Rapidului nu s-a prezentat! La inceputul acestei saptamini, fostul vicepremier l-a insarcinat pe Grigore Sichitiu sa ia legatura cu Bölöni pentru a se relua discutiile, insa misiunea directorului sportiv este extrem de dificila. Pe linga comportamentul lui Copos, opozitia categorica a familiei antrenorului de a reveni in Romania este un alt motiv serios pentru care Rapid ar trebui sa se mai gindeasca si la alt antrenor.

"Vom face toate eforturile pentru a aduce la echipa cel mai bun antrenor, probabil unul strain. Avem nevoie de o schimbare. Eu personal ii multumesc lui Razvan pentru tot ceea ce a facut si sint convins ca ne vom mai intilni in Giulesti, dragostea visinie nu se uita", a declarat George Copos pe blogul sau, precizind ulterior ca "m-am intilnit cu Mircea Lucescu pe care il apreciez foarte mult si trebuie sa recunosc ca i-am facut o oferta. O oferta la care se gindeste foarte serios". Replica lui Lucescu a fost seaca: "Am luat-o ca pe o gluma".