Chelsea nu a reusit nici de aceasta data sa castige Liga Campionilor. Mare dezamagire pentru patronul clublului de fotbal, Roman Abramovici. A fost, se pare, picatura care a umplut paharul rabdarii miliardarului rus, care a decis sa-si suspende finantarea echipei britanice. in orice caz, asa scrie "The Sun". De asemenea, scrie publicatia, Abramovici a anuntat ca nu mai doreste sa fie persoana care ia deciziile cheie.

De acum inainte, nota sursa citata, clublul va trebui sa se descurce fara cea mai puternica pompa financiara a sa, ocupandu-se singur de propria-i rentabilitate. in ce-l priveste pe Abramovici, sublinia "The Sun", el si-a gasit alinare in compania noii lui prietene, Daria Jukova, si intentioneaza sa petreaca mai mult timp dincolo de granitele Marii Britanii. Numai in primele doua luni dupa ce a cumparat Chelsea, Abramovici a cheltuit pe noua lui jucarie 72 milioane de lire sterline, cumparand 7 jucatori. De atunci, suma a crescut la 250 de milioane.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.