Ceea ce trebuia sa fie un mare spectacol, intoarcerea Nationalei la Timisoara pentru meciul de miercuri cu Slovenia, stiuta fiind pasiunea suporterilor violeti pentru fotbalul de calitate si atmosfera senzationala pe care stiu acestia sa o faca in tribune, se transforma intr-un mare scandal. FRF pune astazi in vanzare biletele pentru meciul respectiv, care au niste preturi incredibile: un milion de lei vechi pentru tribuna I sau a II-a si 250.000 de lei vechi la peluze, cele mai ieftine bilete. Iar la sectorul 0, unde vin oameni cu foarte multi bani, doar doua milioane de lei vechi!

Opinia comuna este ca cel care a stabilit aceste preturi mari este Ionut Lupescu, director general al FRF, care ar fi incercat sa profite la maximum de pe urma dorintei banatenilor de a vedea pe viu echipa nationala intr-un meci oficial pentru a mai petici bugetul federatiei.

"Cine vrea sa vada echipa nationala jucand, plateste oricat. Nu cred ca biletele sunt la un pret foarte ridicat, este normal sa fie asa. Cred ca stadionul va fi plin la ora meciului", a comentat scurt Lupescu acuzatiile care i se aduc. Probabil ca fanii timisoreni vor reusi sa plateasca acesti bani si vor adeveri prognoza "Kaiserului", adica arena "Dan Paltinisanu" va fi arhiplina, insa vor taxa din nou conducerea federatiei prin bannere si scandari, ceea ce va determina din nou indepartarea "tricolorilor" de orasul de pe Bega.