Patronul Rapidului spera sa-l intoarca pe antrenorul ultimilor trei ani din Giulesti, bazindu-se pe influenta tatalui sau.
Rapid a cistigat Cupa Romaniei si dreptul de a participa in Cupa UEFA, dar l-a pierdut pe Razvan Lucescu, care poate deschide cutia Pandorei in Giulesti. Chiar daca a semnat un precontract inca din iarna cu FC Brasov, antrenorul si-a oficializat decizia chiar la sarbatorirea cistigarii trofeului, duminica seara, in Giulesti. "Au fost trei ani minunati, trei ani superbi alaturi de acest colectiv, la acest club. Despartirea e grea, dar ma ajuta aceasta atmosfera. S-a incheiat un ciclu. Din acest moment, eu nu voi mai sta la Rapid. Cu tot regretul, trebuie sa plec. Nu are importanta de ce m-am hotarit sa plec", a declarat Lucescu jr., in pofida insistentei cu care suporterii i-au cerut sa ramina.

Nici patronul George Copos nu si-a luat gindul de la Razvan, intentionind sa-l intoarca prin intermediul lui Mircea Lucescu. "Am vorbit cu Mircea, dar era in avion. Vine in Bucuresti si vom vorbi", a declarat Copos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.