Lotul nationalei de fotbal a Romaniei s-a reunit luni la Centrul National Mogosoaia, in vederea celor doua partide cu Slovenia, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2008.

"Tricolorii", plini de optimism, considera ca din "dubla" cu slovenii trebuie sa obtina toate cele sase puncte pentru a fi mai linistiti in partidele care vor urma cu Bulgaria si Olanda. "Sunt doua meciuri care ne pot da un avantaj destul de mare la calificare si de aceea trebuie tratate ca atare. Trebuie sa ne gandim ca avand aceste sase puncte suntem serios in cartile calificarii. Ne dorim sase puncte ca sa stam mai linistiti. Slovenia este o echipa masiva, destul de buna si chiar daca nu sta foarte bine la capitoul tehnic poate pune probleme, asa cum a pus Olandei. Speram sa nu ne puna probleme si noua", a declarat capitanul nationalei noastre, Cristi Chivu.

Selectionerul Victor Piturca este de acord cu parerea jucatorilor, insa a mentionat ca s-ar multumi si daca ar obtine doar patru puncte din aceste doua intalniri. "imi doresc toate cele sase puncte in dubla cu Slovenia, dar marturisesc ca poate m-as multumi si cu patru puncte. Dar asta depinde si de ce fac bulgarii. Pentru noi este important sa luam mai multe puncte dupa aceste doua jocuri decat Bulgaria. Daca, dupa aceste meciuri va fi 6-6, n-ar fi prea bine pentru noi, pentru ca mai avem de jucat in Bulgaria, iar pana la acel meci vreau sa fim linistiti", a precizat selectionerul.

Nationala Romaniei va intalni reprezentativa Sloveniei la 2 si 6 iunie, primul meci urmand sa se dispute la Celje, la ora 21.45, iar al doilea, la Timisoara, la ora 21.00, in grupa G a preliminariilor CE 2008.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.