Patronul Fiorentinei si presa l-au elogiat pe roman la finalul unui campionat in care a marcat 16 goluri, ducandu-si echipa in Cupa UEFA, dupa ce luase startul cu 15 puncte de penalizare.
Adrian Mutu a primit ieri elogii in presa italiana pentru evolutia sa din campionatul incheiat duminica dupa-amiaza, cu un gol si o pasa decisiva a "Briliantului" in victoria cu 5-1 in fata Sampdoriei. "Apararea Sampdoriei era in vacanta, iar romanul, care vorbeste limba marilor fotbalisti, si-a dat seama de acest lucru si a inceput propriul spectacol. A fost pe tot terenul, a dat pase decisive, a marcat si l-a ajuns pe Toni in clasamentul golgheterilor. A primit aplauze la scena deschisa in momentul schimbarii.

Mutu este adevaratul lider al Fiorentinei", a scris goal.com. Fiorentina.it l-a desemnat omul meciului pe Mutu, acordandu-i nota 8,5. "Romanul a fost in zi de gratie. Si-a depasit toti adversarii, a creat momente de fotbal de inalta clasa si a aratat ca este un briliant. Un gol superb si multe aplauze pentru el", a scris fiorentina.it.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.