Raluca Olaru a trecut de trei tururi de calificari.

>> O noua lupta pe zgura intre Rafael Nadal si Roger Federer.

>> Henin vrea sa-si pastreze titlul.

Victor Hanescu este singurul jucator roman care va evolua in prima runda a tabloului principal masculin de simplu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, care incepe astazi la Paris. Tenismanul nostru au avut asigurata prezenta in aceasta faza a competitiei, dotata cu premii in valoare de 6,9

milioane de euro, gratie pozitiei in ierarhia ATP. Desi in momentul de fata Hanescu este doar nr. 421 ATP din cauza absentei de peste jumatate de an din activitatea competitionala, organizatorii l-au acceptat pe tabloul principal gratie pozitiei 97 pe care se afla inainte de "inghetarea" clasamentului. In runda inaugurala, Victor Hanescu il va intalni pe argentinianul Guillermo Canas, cap de serie 9, sansele sale de a trece de sud-american fiind destul de reduse.

La feminin, Romania va fi reprezentata de Edina Gallovits (106 WTA), care a avut asigurat locul direct pe tabloul gratie pozitiei in ierarhia WTA, si de Raluca Olaru, care a acces pe "principal" dupa trei tururi de calificari. Gallovits o va avea ca adversara pe rusoaica Vasilisa Bardina (58 WTA), iar Olaru - pe ucraineanca Julia Vakulenko, cap de serie nr. 30.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.