Boss-ul de pe Bega a avut o atitudine dura dupa finala Cupei Romaniei, acuzandu-i intr-un limbaj suburban pe "centralul" A. Constantin, pe seful CCA, Gh. Constantin si pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu. "Meciul a fost decis de doi escroci, tata si fiu! Rapid putea castiga cupa normal, nu anus contra naturii, cum sunt acesti doi escroci! Un altul, si mai escroc, este mare sef la federatie si a fost huiduit de tot stadionul cand s-a decernat trofeul! Nu dau nume, se stiu ei!", a spus Iancu in direct la Telesport, la emisiunea "Fanatik Show".

"Cei doi escroci, tata si fiu, ne-au facut! M-am intalnit in ziua meciului cu unul dintre ei si i-am spus sa-mi dea ce este al meu. M-a privit in ochi si m-a mintit, spunandu-mi ca asa va fi. Doi escroci pe care i-am rugat sa nu-si mai bata joc de acest club! Dar o sa urcam, o sa fim sus si o sa facem pipi pe ei!", a spus Iancu, reclamand un penalty neacordat la Torje si faultul lui Buga la Pantilimon inainte de golul doi al giulestenilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.