Fostul capitan al nationalei Angliei, David Beckham a fost rechemat la reprezentativa Albionului, pentru a evolua in amicalul impotriva Braziliei, dar si pentru partida din cadrul preliminariilor Euro 2008, impotriva Estoniei, pe sase iunie.

Selectionerul Steve McClaren l-a chemat pentru prima data pe "galacticul" englez, de cand fostul antrenor al lui Middlesbrough a trecut la "carma" Angliei. Tehnicianul este de parere ca Beckham se afla intr-o crestere de forma, iar aportul sau la victoria impotriva Estoniei ar putea fi unul decisiv. "L-am ales pe David Beckham pentru ca sunt sigur ca ne va ajuta sa invingem in Estonia. A fost deosebit de incantat cand l-am anuntat si nici nu ma asteptam sa fie altfel. Se afla intr-o forma excelenta si merita sa faca parte din lotul Angliei", a precizat McClaren.

De asemenea, din lotul convocat de catre selectioner, in vederea meciurilor cu Brazilia si Estonia, poate fi remarcata o noua revenire deosebit de importanta, cea a atacantului Michael Owen, care a fost tinut departe de teren din cauza unei grave accidentari la genunchi.

Numarul jucatorilor chemati de catre McClaren este unul mare, nu mai putin de 26 de jucatori: portari - Paul Robinson, Scott Carson si Robert Green; fundasi - Phil Neville, Rio Ferdinand, John Terry, Wayne Bridge, Wes Brown, Jamie Carragher, Michael Dawson, Ladley King si Nicky Shorey; mijlocasi - David Beckham, Steven Gerrard, Jermaine Jenas, Joe Cole, Aaron Lennon, David Bentley, Michael Carrick, Frank Lampard, Stewart Dawning si Kieron Dyer; atacanti - Peter Crouch, Michael Owen, Alan Smith, Jermain Defoe.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.