Fotbalistul Bistritei, convocat in premiera la nationala, va juca in sezonul viitor pentru CFR Cluj
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a dezvaluit vineri ca fundasul Gabriel Muresan a semnat un contract cu formatia CFR Cluj, dar a precizat ca "tirgul" nu este inca realizat in totalitate. "Contractul este inca la noi", a spus Padureanu, refuzind sa comenteze mai mult. Gabriel Muresan se afla printre cei 22 de jucatori convocati de selectionerul Victor Piturca pentru dubla cu Slovenia, ce se va disputa pe 2 si 6 iunie.

Muresan, care a primit 100.000 de euro la semnarea documentelor si va avea 150.000 de euro pe sezon, este singurul fotbalist al Gloriei care a fost convocat, el aflindu-se in premiera la echipa nationala. Este prima achizitie a lui Ioan Andone, care a semnat si el vineri un contract cu echipa ardeleana valabil pina in 2009, obiectivele sale fiind accederea in grupele Cupei UEFA si dubla in competitiile interne, cupa si campionatul


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.