Cei doi fotbalisti romani, care au evoluat in sezonul trecut la Energie Cottbus, au semnat ieri contractele cu noua lor echipa, VfL Wolfsburg. Radu si Munteanu au semnat intelegeri valabile pe cate patru ani, Energie incasand 5.000.000 de euro pentru "gemenii golului".
Primul care s-a inteles cu Wolfsburg a fost Vlad Munteanu, pentru 1,5 milioane de euro. "Am semnat pe patru ani cu Wolfsburg, ma simt fericit si imi doresc sa joc cu aceasta echipa in Cupa UEFA. Cred ca am facut un pas inainte in cariera mea, sunt motivat si ma voi bate ca noua mea echipa sa-si atinga obiectivul propus: accederea in Cupa UEFA.

Vreau sa fac pentru Wolfsburg cel putin cat a facut si Dorinel Munteanu (n.r. - fost fotbalist la VfL) pentru aceasta echipa. Faptul ca Dorinel a jucat aici ma obliga si mai mult", a declarat Munteanu pentru "News In".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.