Gigi Becali a platit primele pentru calificarea in preliminariile Ligii Campionilor, dar unii dintre jucatori au plecat necajiti de la intalnirea cu patronul
Boss-ul din Ghencea s-a intalnit joi seara, la resedinta sa din Aleea Alexandru, cu jucatorii, carora le-a platit primele pentru ocuparea locului doi in campionat, stabilindu-le totodata un nou obiectiv pentru sezonul viitor: sferturile de finala ale UEFA Champions League! Fotbalistii prezenti la intalnirea cu Gigi Becali, ce a durat aproximativ o ora, au fost Croitoru, Lovin, Cernea, P. Marin, Ghionea, Radoi, Ov. Petre, V. Iacob, Val. Badea, Ochirosii, G. Coman, Dica, Paraschiv, Cristocea, S. Stancu, Nicolita si E Baciu. Au lipsit Andrey, Saban, Thereau, Elton, Bostina, Nesu, D. Goian si Lungu.

La finalul intalnirii, Radoi a anuntat ca nu poate face declaratii, spunand doar ca "sunt lucruri pe care nu trebuie sa le aflati de la mine". Cernea a confirmat ca stelistii au primit primele pentru ocuparea locului doi, in timp ce P. Marin a spus ca nu il sperie obiectivul impus de Gigi Becali pentru sezonul urmator. Unii dintre jucatori au iesit de la intalnire suparati, probabil din cauza faptului ca au existat diferente in ceea ce priveste salariile anuntate de patron in viitorul sezon competitional. Referitor la acest aspect, Gigi Becali a declarat: "De ce sa fie suparati, primele le-au intrat in cont, la unii le-am marit contractele, la altii le-am dublat salariile. Au ei alt stil, d-aia pareau asa!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.