Ruptura dintre Cristiano Bergodi si CFR Cluj a surprins, avand in vedere ca antrenorul isi indeplinise obiectivele fixate de conducerea clubului. Pentru tehnicienii italieni, Romania, vazuta initial ca o rampa de lansare, se transforma invariabil intr-un cosmar.

Neseriozitatea patronilor de club din Liga 1 a devenit extrem de cunoscuta in Peninsula. Mari jucatori ai nationalei Italiei au incercat sa-si cladeasca o cariera ca antrenori pe malul Dambovitei, dar in ciuda rezultatelor obtinute de ei, unele destul de bune - altele dezastruoase, au parasit Romania cu un gust amar.

Dupa ce a reusit un parcurs mai mult decat onorabil cu CFR Cluj, calificand echipa in Cupa UEFA, Cristiano Bergodi s-a vazut nevoit sa plece in Italia, deoarece conducatorii formatiei din Gruia nu i-au propus prelungirea contractului. "A fost o despartire amiabila, plec multumit si impacat, ca am scris o pagina importanta in istoria clubului", a spus, cu tristete in glas, Bergodi. Acesta este un caz fericit insa. Tot Bergodi s-a vazut nevoit sa plece de la FC National din cauza unor neintelegeri de ordin financiar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.