Presedintele executiv al lui FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat ieri ca Razvan Lucescu are trei oferte, una dintre ele fiind de la gruparea pe care o conduce, precizand in acelasi timp ca sunt 60 la suta sanse ca antrenorul sa plece de la Rapid dupa finala Cupei Romaniei. Prieten foarte bun cu antrenorul rapidist, Dinu "Vama" sustine ca Lucescu nu a semnat pana acum cu nici o echipa.
"Am facut si noi o oferta si nu ne ferim sa o spunem. El are acum trei oferte clare dintre care una e a noastra. Noi am discutat cu el acum trei luni si i-am facut o oferta concreta cu parte financiara, cu perioada, cu obiective cu tot. Iar el ne-a spus ca dupa finala cupei va lua o decizie. Sunt prea bun prieten cu el ca sa insist si sa il conving sa ia o decizie sau alta. Am facut-o asta-vara, cu Timisoara, si s-a vazut ce a iesit. O decizie o sa ia saptamana viitoare. E posibil chiar sa refuze sa mai antreneze cateva luni si sa se odihneasca, deci inca nu e hotarat ce sa faca", a explicat "Vama".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.