Stoica il va inlocui la Unirea pe Viorel Ilinca, acesta urmand sa primeasca o alta functie in cadrul clubului

Fostul manager general al Stelei a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca este convins ca a facut o alegere buna cand a acceptat sa preia functia de presedinte al clubului Unirea Urziceni.

"Am avut mai multe motive pentru care am ales Unirea. In primul rand pentru ca am ocazia sa colaborez cu un om pe care il apreciez, Dan Petrescu, pentru ca Unirea este un club diferit, cu un patron care, spre deosebire de altii, a facut o baza sportiva, si pentru ca echipa s-a clasat in primul an petrecut in prima liga pe o pozitie onoranta. Nu e putin lucru sa fii in primele 10 echipe din Romania. Sunt convins ca am facut alegerea buna si sper sa demonstrez si oamenilor de aici acelasi lucru", a declarat Stoica.

Meme s-a caracterizat drept un conducator kamikaze si a precizat ca Unirea a pierdut prea multe puncte in campionatul recent incheiat din cauza arbitrajelor. "Tin sa-i multumesc lui Adrian Porumboiu pentru oferta pe care mi-a facut-o si pentru ca m-a caracterizat drept conducatorul kamikaze. Nici eu nu puteam sa ma descriu mai bine. Asta am fost zece ani la Galati, cinci ani la Steaua si asta voi fi si urmatorii trei ani la Unirea. Nu se va mai intampla ce s-a intamplat pana acum. S-au pierdut prea multe puncte", a afirmat Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.