Gimnasta a trecut cu bine peste testul de verificare pe care l-a sustinut ieri in fata conducerii Federatiei Romane de Gimnastica.
Revenirea presedintelui Traian Basescu la Palatul Cotroceni ,,a perturbat’’ testul de verificare a Catalinei Ponor. Pentru ca antrenoarea gimnastei, Mariana Bitang, care ocupa si functia de consilier prezidential, a fost nevoita sa participe la o sedinta la Cotroceni, examenul pe care tripla campioana olimpica trebuia sa-l sustina in fata federatiei s-a aminat cu doua ore si jumatate.

In ciuda problemelor pe care le are la tendon - zilnic face injectii pentru calmarea durerilor -, Catalina a strins din dinti si a urcat din nou pe birna. Mai mult, gimnasta a impresionat asistenta - presedintele FRG, Adrian Stoica, antrenoarea federala Anca Grigoras si reprezentantul clubului Dinamo, Alexandru Mogos -, lucrind atit la sol, cit si la sarituri, aparate la care nu se mai antrenase de un an.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.