CFR Cluj nu transfera doar fotbalisti portughezi sau antrenori de talia lui Ioan Andone. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, sefii clujeni au anuntat ca Eugen Trica a semnat un contract pe doua sezoane, cu optiune de prelungire pe inca un an.

"Stiu despre formatia CFR Cluj ca este buna si ca are imagine in Europa. Am urmarit evolutiile echipei din Bulgaria, cind jucam la TSKA Sofia. Imi doresc sa iau titlul de campion cu CFR si cred ca avem sanse. Am venit sa ajut prin experienta mea si mai sper chiar si la echipa nationala, mai ales ca sint prieten cu Victor Piturca. Dar, asta nu inseamna ca ma va si selectiona", a afirmat Trica.

Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca achizitia lui Trica a fost dorita inca din vara trecuta: "Trica este un fotbalist pe care ni-l dorim de foarte mult timp. L-am vrut de anul trecut, dar atunci nu s-a putut. Avem nevoie de experienta lui si sint bucuros ca a semnat cu noi. Va fi un numar 10 veritabil, genul de fotbalist pe care nu l-am avut in lot". Eugen Trica a evoluat in cariera sa la "U" Craiova (1994-1999), Steaua (1999-2003), Litex Loveci (2003-2005), Maccabi Tel Aviv (2005-2006) si TSKA Sofia (2006-2007). In afara lui Trica, CFR l-a cumparat si pe mijlocasul portughez Andre Leao (Beira Mar), si-l va prezenta in urmatoarele zile si pe Ioan Andone in functia de antrenor principal, ex-dinamovistul urmind a-l inlocui pe Cristiano Bergodi.

Cupa UEFA: ardelenii ar putea juca in Moldova

In alta ordine de idei, Iuliu Muresan a anuntat ca a solicitat o comisie de la UEFA care sa inspecteze arena din Gruia, iar in cazul in care stadionul nu va fi omologat, clujenii vor fi nevoiti sa evolueze in Cupa UEFA pe stadionul echipei Ceahlaul din Piatra Neamt.

"Sper ca pina la data de 16 august, cind vom juca primul meci in Cupa UEFA, sa terminam de facut o parte din modernizari si sa putem evolua acasa in turul 2 preliminar si in turul 1. Daca nu vom primi un raspuns favorabil din partea celor de la UEFA, vom apela la stadionul din Piatra Neamt. In sezonul viitor, ne propunem titlul de campioni si un stadion de peste 25.000 de locuri, cu toate utilitatile necesare, care va putea gazdui si meciuri din Liga Campionilor", a explicat presedintele CFR-ului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.