Patronul si presedintele executiv, ai gruparii clujene, Arpad Paszkany, respectiv Iuliu Muresan, au anuntat ca isi asuma public obiectivul de a castiga titlul de campioana in sezonul viitor. Paszkany a precizat ca acesta este cel mai bun sezon de la preluarea echipei si ca locul trei este unul pentru care CFR s-a luptat de la inceput.

"Nimeni nu poate sa spuna despre noi ca suntem revelatia campionatului, fiindca noi am tintit, in mod constient si declarativ, un loc pe podium. Am avut la dispozitie un lot cu adevarat valoros despre care spun, fara sa gresesc prea mult, ca este la nivelul echipei campioane sau a vicecampioanei Romaniei.

Achizitiile pe care le vom face sper sa ne permita ca, din toamna anului 2007, sa putem evolua cu succes pe cele trei fronturi: campionat, Cupa Romaniei si Cupa UEFA. Ne asumam public ca la anul tintim titlul de campioana si imi doresc ca acele evenimente care nu tin de competitia propriu-zisa sa aiba o pondere cat mai mica in desfasurarea campionatului, si aici ma refer la arbitraje si la alte chestiuni care din pacate se intampla la noi", a spus Paszkany. Muresan a afirmat ca CFR va reusi ce nu a putut "Poli" Timisoara in acest sezon: castigarea campionatului.

"Intarim echipa pentru ca la anul nici nu concepem sa nu luptam pentru titlul de campioana a Romaniei si pentru un loc in Liga Campionilor! Acum e mult mai dificil sa realizam mai multe decat anul acesta, e mai greu, ne costa mai mult, insa ne vom lupta din nou. Practic, fiecare loc mai sus propus ne costa milioane de euro ca bani si multa munca. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere ca la anul sa atacam titlul", a spus Muresan.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.