Finantatorul Stelei a inceput inca de saptamina trecuta o vinatoare virtuala de fotbalisti de la Rapid. Dupa Badoi si Buga, despre care a spus ca a negociat deja cu Copos, care are documentele pe birou, Gigi Becali a ridicat stacheta, anuntind marti seara ca a discutat deja cu internationalul Daniel Niculae, jucator plecat din Giulesti la formatia franceza Auxerre, pentru un transfer la Steaua. Copos, care anuntase la rindul sau ca l-ar dori inapoi pe Niculae, jucator care a adus in vistieria Rapidului 3,3 milioane de euro, a replicat nervos la pretentiile omologului sau din Ghencea.

"Voi mai credeti ce mai spune acest domn actor? Nici nu mai trebuie luat in seama. El este actorul actorilor. Locul lui este la Hollywood! Nico nu va juca niciodata in alta parte decit in Giulesti. Chiar aseara am avut o discutie cu Nico. Eram la o cina, impreuna cu toata echipa, si am facut o conferinta cu el. Am vazut ca in mintea lui e doar Rapid, Rapid si iar Rapid", a spus Copos.

Victor Becali i-a linistit insa pe ambii ieri, declarind ca orice club care il vrea pe Niculae trebuie sa plateasca 3,3 milioane de euro la Auxerre, iar jucatorului un salariu anual de 700.000 de euro. "Gigi Becali a spus ca, daca se intoarce Nico in tara, joaca numai la Steaua? Nu stiu nimic de asa ceva. El e jucatorul lui Auxerre deocamdata si mai are inca patru ani de contract. Dar eu nu cred ca l-a contactat cineva de la Steaua.