Cel mai titrat antrenor roman al tuturor timpurilor, Octavian Belu, are probleme de sanatate, potrivit unora, destul de grave. Siteul "romanian-gymnastics.com" scrie ca problemele antrenorului de gimnastica sunt cardiace si ca ar fi vorba de puseuri de tensiune care l-au determinat sa faca investigatii amanuntite la Spitalul Militar.

Octavian Belu nu ne-a confirmat aceasta varianta, fiind plecat din Bucuresti, dupa cum ne-a informat principala sa colaboratoare, Mariana Bitang. Ea a mai precizat ca "nu a fost vorba de probleme cardiace", aceasta fiind doar o nascocire a celor care se opun revenirii lui Belu in viata sportiva. "Domnul Belu a fost racit foarte serios si cred ca toata lumea s-a convins de acest lucru cand a vorbit, in urma cu cateva zile, la o emisiune televizata. Din cauza racelii s-a dus la medic. A facut radiografie pulmonara, mai multe investigatii, un fel de circuit pentru a sti daca aceasta raceala nu implica alte complicatii", a mai precizat Mariana Bitang.

In opinia actualei conducatoare a lotului feminin de gimnastica, "nu se stie cand va reveni in sala de antrenament Octavian Belu, chiar daca joi s-a aflat alaturi de elevele lui".

"Domnul Belu nu mai are nici o legatura cu Federatia Romana de Gimnastica, nemaiavand contract, asa ca revenirea lui la lot nu este chiar atat de simpla", a conchis Mariana Bitang.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.