Elevii lui Razvan Lucescu au invins fara probleme pe teren propriu, cu 2-0, pe Poli Iasi in primul meci al returului * "Am stiut inca de la inceput ca va fi un meci greu. Ne-a fost teama, pentru ca, de cand a venit Ionut Popa antrenor la Iasi, Poli a inceput sa joace foarte bine", a afirmat tehnicianul giulestean

Rapid a continuat, sambata, seria de victorii pe teren propriu, invingand, in primul meci al returului, cu 2-0 pe Poli Iasi. Giulestenii si-au facut meciul usor inca din startul partidei pentru ca in minutul 10 Ilyes a impins in poarta o centrare venita de la armeanul Karamian. Peste alte 12 minute, elevii lui Razvan Lucescu au mai marcat o data, prin Buga, dar golul a fost anulat, in mod eronat, pentru un presupus ofsaid la fostul brasovean. De altfel, in prima repriza "visinii" s-au aflat in permanenta in jumatatea iesenilor, singurul sut pe poarta al oaspetilor fiind consemnat in minutul 40.

La inceputul celei de-a doua reprize, Rapid a mai reusit sa marcheze o data, copie fidela a primului gol. Centrare Karamian, Buga a reluat cu capul in Arcanu dupa care a ricosat la Burdusan, care, din patru metri, a inscris. Abia la acest scor, Ionut Popa a inceput sa introduca in teren jucatori cu profil ofensiv, dar, pana la final, nu s-a mai intamplat nimic notabil. "Am stiut inca de la inceput ca va fi un meci greu. Ne-a fost teama pentru ca, de cand a venit Ionut Popa antrenor la Iasi, Poli a inceput sa joace foarte bine. Poate ca am fi meritat un gol un plus. Ma asteptam ca jucatorii mei sa fie foarte seriosi si au fost", a spus Lucescu jr.

Antrenorul gruparii Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat ca toate echipele se pregatesc mai bine atunci cand evolueaza in compania formatiei sale. "N-am ajuns sa facem un joc asa cum ne doream. Rapid mi-a placut foarte mult, a jucat rapid. Echipele se pregatesc mai bine cand joaca cu noi, ca sa nu pateasca precum Steaua. Rapid a jucat mai bine decat Steaua", a afirmat Popa.

La partida de sambata seara au asistat si reprezentantii clubului Chunnam Dragons, veniti la Bucuresti pentru a-l urmari pe rapidistul Marian Aliuta. Chiar daca mijlocasul nu a evoluat in meciul cu Poli Iasi, asiaticii sunt gata sa plateasca 500.000 de dolari pentru ca fostul stelist sa evoluze pe taram asiatic. Intrebat despre acest lucru, Razvan Lucescu a declarat ca nu este problema lui, ci a conducerii. In alta ordine de idei, la partida cu Poli Iasi, portarul Emilian Dolha nu a fost inclus de Razvan Lucescu pe foia de joc.

Titular in poarta Rapidului a fost Daniel Coman, iar pe banca de rezerve a luat loc Ionut Curca. Acest lucru a fost observat si de galeria Rapidului, o partea dintre acestia huiduind decizia lui Razvan Lucescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.