Fara victorie in acest retur pe teren propriu, gruparea constanteana s-a despartit de antrenorul Basarab Panduru, care a fost demis duminica seara din functie in urma unei sedinte a Consiliului de Administratie. Odata cu Panduru va pleca de la Farul si "secundul" Sandu Rocco, iar interimatul pentru ultima etapa a Ligii I, in care constantenii vor juca maine, in deplasare, cu CFR Cluj, va fi asigurat de cel de-al doilea antrenor secund, Cristian Camui.

Panduru a venit la FC Farul in noiembrie 2006, din etapa a 16-a a Ligii I. Cu o etapa inainte de finalul sezonului, FC Farul se afla pe locul 14, cu 37 de puncte, si a reusit sa evite retrogradarea in liga secunda. Presedintele executiv al clubului, Florentin Chiforeanu, a anuntat ieri ca antrenorul secund Cristian Camui va asigura interimatul pe banca tehnica, ajutat de directorul tehnic Ion Marin, dupa demiterea lui Panduru. "


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.