Acesta a fost mesajul unor fani rapidisti la meciul castigat cu 4-1 cu Ceahlaul
La ultima aparitie a Rapidului in acest sezon in fata propriilor suporteri, echipa lui Razvan Lucescu a primit un sprijin neasteptat din partea galeriei, care a trecut peste parcursul slab si peste negocierile purtate de Badoi si de Buga cu Steaua si si-au incurajat frenetic favoritii, mai ales cu trimitere la finala Cupei, de sambata viitoare.

Rapidistii au multumit printr-un joc spectaculos, cu goluri multe in poarta moldovenilor, insa la tribuna a doua a aparut, pentru prima data, un banner impotriva antrenorului. "Drum bun, Razvanel!", i-au transmis fanii antrenorului care s-a dus dupa meci sa discute cu ei, cerandu-le sa-l critice, dar sa nu-l ia peste picior. "Indiferent de ce va fi in vara, fac parte din istoria acestui club. Am avut o contributie si ca vicepresedinte, si ca antrenor, am obtinut performante importante. Am pus suflet mai mult chiar decat altii si cu siguranta ca am facut pentru acest club mult mai mult decat cei care au afisat acel banner.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.