Ros-albastrii au trecut la limita de Pandurii si mai au nevoie de un punct la "lanterna" Jiul pentru a termina campionatul pe locul secund.
Prietenia dintre Gigi Becali si Marin Condescu parea sa aduca clar cele trei puncte in Ghencea, mai ales ca gorjenii au venit in Bucuresti cu o echipa carpita. Fara spectatori, meciul a fost unul extrem de modest, cu un singur gol marcat de V. Badea (foto), dupa un penalty dictat usor de Teodor Craciunescu la o intrare asupra lui Cristocea.

Un 1-0 suficient pentru ca Steaua sa-si pastreze avansul de doua puncte fata de CFR Cluj, care a invins in ultimele secunde la Iasi, si care decide practic soarta locului secund, cel care trimite in preliminariile Ligii Campionilor. Echipa lui Olaroiu mai are nevoie de un rezultat de egalitate miercuri, pe terenul "lanternei" Jiul, pentru a-si asigura matematic pozitia a doua a clasamentului. "Mai avem un mic hop la Petrosani. Oricum, cand fluiera arbitrul suntem suta la suta pe locul doi, ca e 0-0. Si ce daca a batut Urziceni pe Dinamo? Urziceniul e problema mea? Problema mea e sa facem un egal la Jiul si cu asta basta


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.