Dupa ce s-au infruntat pentru suprematie in campionat, cele doua cluburi isi disputa un nou trofeu
Noul stadion Wembley va fi inaugurat astazi la ora 17.00 (in direct pe Sport.ro) cu un meci de cinci stele intre cele mai bune echipe engleze in acest sezon al Premier League.

Cu titlul in buzunar, Manchester tinteste sa mai dea o lovitura "bogatasilor" de la Chelsea care au pierdut aproape totul in acest sezon. Dupa esecul din campionat, trupa lui Jose Mourinho a ratat si principalul obiectiv din acest sezon, Liga Campionilor. Doar cu un succes in modesta Cupa a Ligii, Chelsea se agata cu disperare de Cupa Angliei pentru a salva ce se mai poate din acest sezon. Ghinionul se tine scai insa de clubul miliardarului Roman Abramovici, Chelsea fiind decimata de accidentari. Practic, Jose Mourinho nu poate conta pe sevcenko, Ballack sau Carvalho, in timp ce Robben va fi doar rezerva. De partea cealalta, dupa eliminarea din Liga Campionilor, managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, vizeaza eventul, performanta pe care echipa sa nu a mai obtinut-o din 1999.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.