Campionatul s-a terminat, spectacolul abia incepe. Jucatorii lui Mircea Rednic au intrat in pielea personajelor din filmul '300', costumandu-se in razboinici!

Daca fanii 'ros-albilor' au imprumutat scandarile din pelicula amintita, jucatorii au intruchipat personajele soldatilor romani din batalia de la Termopile! Azi e petrecerea finala!

Fotbalistii, care au intrat in posesia celui de-al 18-lea titlu din istoria clubului, au fost joi la studiourile MediaPro de la Buftea, unde au reprodus, in cadrul unei sedinte foto initiate de directorul de imagine Ionel Culina si coordonate de regizorul Ion Carmazan, scenele de lupta din '300'. 'Cred ca toata lumea a fost Leonidas. A fost o superatmosfera. Cand radeam unul de celalalt, cand strigam in cor "Augh, augh, augh!". A fost cea mai reusita actiune mediatica de cand sunt eu la Dinamo. Mi-a venit perfect costumul, as fi vrut sa-l iau acasa!', a comentat Margaritescu pentru ProSport.

'Nu suntem neaparat spartani, ci suntem razboinici. Ne sta bine asa, vreau sa cred ca vom fi razboinici si in Liga Campionilor. Spartanii vor fi in grupe', a completat Danciulescu. Sedinta foto a fost filmata cu doua camere video, iar in cateva saptamani va fi lansat si un DVD cu scenele filmate.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.