Conducerea clubului constantean a decis sa ii recompenseze pe jucatorii echipei antrenate de Lucian Rasnita, castigatoare a titlului in acest an, cu cate 10.000 de euro, prime record pentru handbalul romanesc.
In plus, daca HCM ar fi castigat si Cupa Romaniei, handbalistii urmau sa primeasca alti 2500 de euro de jucator. Dupa finala pierduta insa in fata Stelei, scor 26-31, conducerea clubului, in frunte cu presedintele Consiliului de Administratie, Nicusor Constantinescu, si-a manifestat nemultumirea in legatura cu evolutia jucatorilor.

"Au jucat fara determinare, cred ca s-au umflat in pene ca au devenit campioni. Nici poarta nu a mai mers deloc si afirm ca Laufceag a avut cinci clase peste Stanescu si Popescu in acest meci. Nici un jucator nu m-a multumit in jocul cu Steaua, nici unul nu a jucat la adevarata sa valoare. Nu e posibil ca un jucator de 37 de ani (nr. - Rudici, 12 goluri) sa inscrie cand vrea si de unde vrea", a declarat Constantinescu. Presedintele lui HCM este deranjat si de modul in care FRH a decis ca numarul extracomunitarilor dintr-o echipa sa fie redus la trei. "Nu este normal ceea ce se intampla. Federatia trebuie sa inteleaga ca, fara sponsorizari masive, un club nu poate progresa. Au limitat numarul extracomunitarilor in plin contract pe care il avem cu acestia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.