Atacantul francez al Stelei, Cyril Thereau, a fost propus Fiorentinei de societatea de intermediere Gg-XX, care se ocupa de transferurile echipei pentru care evolueaza Adi Mutu.

Site-ul Fiorentina.it anunta ca reprezentantul Gg-XX, Filipo Taddia, a declarat, unui post de radio italian, ca atacantul francez al Stelei ar putea fi o solutie pentru ofensiva Fiorentinei, deoarece Luca Toni e ca si transferat la Bayern.

Aceeasi sursa noteaza ca Thereau are un fizic bun, dar si agilitate. Atacantul, care a facut un tur de exceptie la Steaua, mai e dorit de Anderlecht si FC Bruges.

Becali spune ca il va lasa sa plece imediat pe Cyril Thereau daca belgienii de la FC Bruges ii vor oferi pe acesta 1,5 milioane de euro. "il vor pe Thereau pentru 1,5 milioane de euro? Sa aduca banii si este al lor", a declarat finantatorul stelist.

La inceputul anului, Dica a fost aproape de a fi coleg cu Mutu (medalion) la Fiorentina, insa s-a accidentat foarte grav in iarna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.