Florin Bratu, atacantul imprumutat de Valenciennes de la Nantes, se afla in vizorul fostelor echipe la care a jucat in Liga I, Rapid si Dinamo.
Despre Bratu, Mircea Rednic a declarat ca este principala tinta in perioada de mercato. "Singurul jucator pentru care am negociat e Bratu, cu care am mai lucrat si il cunosc foarte bine" a declarat "Pu-riul".

Florin Bratu nu stie in ce conditii se poate desparti de Nantes, unde mai are un an de contract, dar exclude varianta Rapid: "Nu m-a cautat nimeni de la Rapid. Oricum, daca nu m-au vrut acum doi ani, cand nu aveam echipa, degeaba ma vor acum. Copos nu s-a interesat de mine cand eram pe drumuri, iar acum nu mai sunt eu interesat de Rapid. Daca ma voi intoarce in tara, o voi face doar la Dinamo, acolo unde voi avea sansa sa lucrez din nou cu Mircea Rednic, un tehnician cu care m-am inteles foarte bine", a spus Florin Bratu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.