Razvan Cocis, mijlocasul de la tSKA Moscova, s-a declarat dezamagit de faptul ca "U" Cluj, echipa la care a debutat in fotbal, nu va avea un stadion pe care sa evolueze in Liga I. El crede ca daca "tricolorii" vor invinge in dubla cu Slovenia, in proportie de 80% sunt ca si calificati.

Click!: ti-a fost greu sa te acomodezi la noua ta echipa?

Razvan Cocis: Deloc, fiindca am avut parte de o primire foarte buna din partea colegilor, a antrenorului si a celor din conducerea clubului. Pot sa ma felicit ca am ales Rusia.

Este diferenta mare intre campionatul Moldovei si cel al Rusiei?

Enorma. Fotbalul care se practica in Moldova este mai slab si ca cel romanesc. Moldovenii au conditii foarte bune de pregatire, au stadioane moderne, dar ca fotbal inca nu au ajuns la un nivel foarte ridicat. Sunt in crestere evidenta.

Colegii tai de la nationala au spus ca, daca luam sase puncte cu Slovenia, suntem calificati. Tu ce parere ai?

Trebuie sa luptam pentru a castiga cele doua jocuri, care ne va ajuta foarte mult in perspectiva calificarii. Daca vom lua 6 puncte cu Slovenia, atunci pot sa spun ca, in proportie de 80%, suntem calificati la turneul final al Europenelor, chiar daca vom mai intalni Olanda si Bulgaria, doua dintre contracandidate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.