Patronul Rapidului a anuntat ca negocierile cu Ministerul Transportului sunt extrem de avansate, dar ca nu stie daca trebuie sa plateasca ceva pentru arena.
George Copos a declarat ieri pentru Mediafax ca, dupa intalnirea cu ministrul Ludovic Orban, FC Rapid a inceput procedurile de concesionare a stadionului Giulesti, aflat in proprietatea Ministerului Transporturilor, iar in cateva saptamani vor incepe lucrarile de modernizare. "Am inceput discutiile pentru concesionare si in cateva saptamani sunt convins ca le vom finaliza. Au inceput deja procedurile. Sunt optimist ca lucrurile vor decurge asa cum ne dorim toti. Iar lucrarile la stadion vor incepe imediat cum vom termina procedurile. Domnul ministru Orban este o persoana cu care se poate discuta, o persoana care intelege foarte bine necesitatile Rapidului si care isi doreste ca legislatia sa fie respectata intocmai. Am fost foarte impresionat de dansul, pentru ca este extrem de bine intentionat", a spus Copos. Oficialul rapidist a afirmat ca deocamdata nu s-a stabilit daca stadionul va fi concesionat gratuit catre FC Rapid, dar a mentionat ca aceasta va fi pe o perioada de minim 49 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.