Gigi Becali a anuntat ieri, enervat de declaratiile lui Lucescu jr., ca mai asteapta doar semnatura lui Copos pentru a-l transfera pe Badoi, aflandu-se in negocieri avansate si pentru Buga

Steaua vizeaza o intarire masiva cu jucatori romani in aceasta vara, iar principala tinta pare sa fie chiar rivala din Giulesti. Gigi Becali a anuntat cu ceva timp in urma ca este foarte aproape sa-l transfere pe Vali Badoi, fapt care l-a determinat pe Razvan Lucescu sa declare ca acest gen de afirmatii sunt "magarii", menite sa aduca discordie in sanul echipei sale si sa-i instige pe suporterii deja suparati si mai tare impotriva propriilor jucatori. Ceea ce l-a scos din sarite pe Becali, care a tradat intelegerea secreta cu Copos, ca transferul sau transferurile sa fie anuntate dupa finala Cupei Romaniei, singura sansa a Rapidului sa mai prinda Cupa UEFA. Asa ca latifundiarul a dat totul "pe gusa", semn ca Razvan Lucescu este deja hotarat sa plece la vara, el nefiind informat de catre patron despre aceste tratative.

"Ca sa-si tina gura altadata si sa stie domul Razvan Lucescu, civilizatul si educatul, ca ce am vorbit eu despre Badoi si Buga a fost in urma unei negocieri cu Copos aici, la palat.

Discutia a fost de Badoi ca-i dau 550.000 de euro si pe Stelian Stancu, iar pentru Buga a cerut un milion si eu am oferit 800.000. Stai, bai baiatule, am avut discutii aici. Ca neaga Copos, ca e comunist, asta e. Ii place sa fie pe ascuns. Dar asa a fost: Pentru Badoi iti dau pe Stancu si 550.000, iar pentru Buga iti dau 800.000. Actele de transfer ale lui Badoi sunt si facute, doar trebuie sa semneze Copos. Sunt pe masa lui. Mi-a zis ca nu vrea sa vorbim public despre asta inainte de finala Cupei Romaniei", a dezvaluit ieri Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.