Gigi Becali a dezvaluit, marti seara, la OTV, motivul pentru care l-a demis pe managerul general Mihai Stoica. Patronul Stelei a afirmat ca MM a vrut sa plateasca suma de 1,3 milioane de dolari in contul unui offshore - pentru consultanta - in cazul transferului brazilianului Elton.

"850.000 a costat Elton, 500.000 am mai dat la o firma de consultanta, care ar trebui sa mai primeasca inca 800.000 in luna iunie. Nu mai vreau consultanta, nu-i mai dau pe aia 800.000 si da-i si pe aia 500.000, ca serviciile pentru Elton nu prea imi convin. De-aia l-am dat afara. Ba, esti nebun, sa dai 1,3 milioane ca ma consulta pe mine astia? Aici a gresit el, a angajat o firma de consultanta. Eu sint sanatos, nu bolnav. Voia sa ne consulte firma aia pe noi, asa vedea el sa conduca Steaua, iar mie nu prea imi place sa ma invete strainii sa conduc. Atunci m-am suparat. I-am zis: tu stii ca eu nu lucrez cu o firma straina, nu sint de acord... Plateste taxe mai putine, un fel de evaziune fiscala mascata. Nu e offshore-ul lui MM Stoica, e al firmei de consultanta. Pai 1,3 milioane ca sa ne consulte pe noi? Nu mai vreau consultanta, ca nu mai vreau jucatori straini", a spus el.

"Mihai devenise prea arogant, prea obraznic"

Becali a precizat ca nu a sistat relatiile cu fostul manager-general: "L-am sunat zilele trecute, era la spital, pentru nu stiu ce analize. Pentru ce a facut el, eram obligat sa-l dau afara. Daca nu luam atitudine, dadeam de belea! Si eu, dar si nepotii mei. Daca il apar, nu poate sa-i faca nimeni nimic, nu mai eu pot sa contest. A semnat ceva, si numai daca eu il contest poate sa aiba probleme. Si daca m-a furat, care e problema? La Steaua el nu va mai fi", a spus Becali. Patronul echipei din Ghencea a mai afirmat ca MM Stoica se schimbase in ultima vreme. "Incepuse sa aiba si un comportament... Eu vorbeam cu el ca si cu un frate mai mic, iar el deja se credea prea mare, intra in razboi cu toata lumea. Tot el tipa la mine. Cind eu spuneam ceva, nu era bine. Era prea arogant, prea obraznic, nu mai eram prieten cu el, aveam relatie de patron-functionar. Si-a dat seama ca a gresit, mi-a zis ca ar sti ce sa faca acum. Ei, acum e prea tirziu, s-a umplut paharul", a spus Becali.

EU

"Eu cind nu am de lucru, gindesc".
"Eu m-am implicat in politica prin implicarea mea".
"Eu nu vreau sa fiu votat de vagabonzi".
"Eu cind spun ceva la televizor, vreau sa ma ransform in ala care sint la televizor".
"Cei 200 de suporteri care ma injura il slujesc pe dracu".
"Eu le spun lor: cine il slujeste pe dracu nu mai intra in stadion!".
"Eu le-am spus suporterilor: Bai, baieti, injurati, dar numai cind mingea este in aut!". "Eu in viata mea am stat numai in primul rind. Si la cabaret".
"Eu cind ascult in masina o melodie care ma sensibilizeaza, pling. Dar numai cind sint singur!"
"Eu cred ca Basescu a plins atunci cu Stolojan pentru ca si-a dat friu corzii sensibile".
"Eu l-am vazut pe Basescu cind era marinar. Era dragut!"
"Eu am luat in calcul toate elementele psihologice, m-am dus cu fructe la cantonament la echipa"

`Badea merita respect`. Firesc, Badea se duce la meciurile Stelei!

Cit priveste afirmatia: "Pentru Borcea nu am asa mare respect. Cred ca Badea merita respect", lansata de acelasi Gigi Becali, lucrurile sint cit se poate de firesti. Nu Borcea, ci Badea a mers in Ghencea, la meciul Steaua - Ceahlaul (?!) comportindu-se la fel cum avea sa o faca si Becali, in Stefan del Mare. Numai ca, suporterii dinamovisti accepta o astfel de "ofensa", spre deosebire de ultrasii stelisti, care - dupa ce au aflat de ispravile facute de Gigi la Dinamo, au declansat revolutia.

Recunoaste, dar nu va recunoaste: a dat 1 milion de euro la Dinamo!

In aceeasi emisiune, Gigi Becali a atins la un moment dat subiectul cu suma acordata celor de la Dinamo pentru ca echipa din Stefan cel Mare sa bata CFR Cluj. "Daca as spune ca m-a costat un milion un joc, m-ar crede PNA? Ar crede, dar trebuie sa si dovedeasca (...) Din spusele latifundiarului reiese ca "7plus" a fost singurul ziar care a indicat exact pretul "moralitatii" dinamoviste, adica 1 milion de euro, minus comisionul de "administrare", de 70.000 de euro, luat de marele oracol.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.