Strategiile cistigatoare brevetate de Gigi Becali au foarte mare cautare. in special, cea pe care latifundiarul din Pipera a aplicat-o inaintea partidei pe care Steaua a cistigat-o la pas cu Otelul. Stelistul semana dihonie in curtea adversarului spunind sus si tare ca vrea trei galateni. La final, otelarii erau resemnati: "Gigi ne-a fraierit". Astfel, apropierea duelului de foc din Cupa Romaniei, din 26 mai, a calibrat deja conducerea Timisoarei.

Mai precis, finant atorul lui Poli, Marian Iancu, a hotarit duminica seara intr-o emisiune televizata sa dea copypaste dupa omologul sau din Ghencea. "imi doresc doi juca- tori de la Rapid, in speta pe Maldarasanu si pe Badoi. Eu cind vreau ceva cumpar, nu licitez", a spus raspicat oficialul, aruncind piatra in lac. Primul dintre cei care nu s-au grabit sa sara si sa i-o inapoieze a fost, culmea, chiar victima uneltirilor lui Gigi Becali.

"Vad ca toti mai multi conducatori de la noi aplica strategia domnului presedinte stelist. Se apropie partida cu Rapid si vad ca timisorenii nu stau degeaba", a declarat ironic, ieri, conducatorul Otelului, Marius Stan. Pus in garda, George Copos se situeaza pe aceeasi linie. Acesta a tinut ieri sa-i raspunda lui Iancu cu aceeasi moneda: "Am facut o lista cu domnul Sichitiu si avem prega- tite si noi citeva nume. imi doresc mai multi fotbalisti de la Timisoara. Am informatii ca Gigel Bucur, Alexa si Cristea vor sa revina in Bucuresti. Eu ii mai vreau pe McKain si pe Mansour".

Vazind ca n-are partener de joaca in persoana lui Copos, Iancu si-a luat ieri jucariile: "Nu vreau polemica cu giulestenii".

Liber la brigada straina

Finala Cupei Romaniei Timisoreana ar putea fi arbitrata de arbitri din afara tarii. Acest lucru va fi posibil doar daca cele doua cluburi vor solicita in mod expres ca jocul sa nu fie condus de o brigada romana. Asta dupa ce seful CCA, Gheorghe Constantin, s-a razgindit si a revenit asupra declaratiei conform careia isi va da demisia daca finala cupei va ajunge sa fie arbitrata de un strain: "S-a creat un precedent de cind am inceput sa aducem arbitri straini la jocurile din tara. Acum va trebui sa suportam orice cerere din partea cluburilor".

"Vreau sa joc in finala Cupei"

Daca medicii de la Bologna i-au spus sa nu forteze si sa ramina in Italia pentru recuperare, Dani Coman vrea sa faca tot posibilul sa joace in finala de la Timisoara. "Vreau sa joc, pentru ca imi place fotbalul. La fel, imi doresc sa joc si pentru suporterii nostri", a spus portarul feroviarilor.

Pleaca Ganea la Urziceni?

Aflat intr-o evidenta scadere de forma dupa reintoarcerea la Rapid, Ionel Ganea pare tentat sa accepte oferta celor de Unirea Urziceni. Surse autorizate sustin ca atacantul a fost ofertat si in iarna de ialomiteni, atunci oferindu-i-se postul de antrenor secund si un salariu de 300.000 de euro. Se pare ca Ganezul ar fi tentat sa accepte din vara.

"Portughezul" Boloni

Iminenta despartire de Razvan Lucescu l-a determinat pe George Copos sa se orienteze spre piata externa de antrenori. Duminica, fostul vicepremier a dezvaluit pentru Sport Total ca isi doreste la Rapid un tehnician portughez, dar apropiatii finantatorului giules tean infirma spusele acestuia. "Eu nu stiu nimic de nici un antrenor portughez, tot ceea ce pot sa va spun e ca, pina in vara, nu se va intimpla nimic la echipa", a declarat Grigore Sichitiu. insa, in Giulesti, se rosteste tot mai des numele unui portughez prin adoptie, mai precis despre fostul tehnician al lui Sporting Lisabona, Ladislau Bölöni. Acesta se afla momentan fara nici un angajament, fiind tentat sa accepte o provocare din partea lui Copos.

In urma cu o luna, fostul selectioner a refuzat o oferta tentanta de la formatia Al Nasr, iar acest fapt intareste ideea ca, din vara, va prelua banca tehnica a giulestenilor, inlocuindu- l pe Lucescu jr. Cel care a fost insa rcinat de George Copos sa finalizeze negocierile cu Bölöni este chiar Grigore Sichitiu, care va pleca in zilele urmatoare in Franta. Directorul tehnic al feroviarilor mai are si alt scop in Hexagon: sa-l convinga sa revina in Giulesti pe atacantul Florin Bratu, care actualmente evolueaza pentru Valenciennes si care mai este dorit si de Dinamo.