Daniel Oprita s-a intors de o saptamina de la Bologna si se antreneaza singur la sala de fitness a Complexului Comercial Plaza. in acest timp, dinamovistii negociaza cu Gigi Becali pentru ca fotbalistul sa fie lasat sa se pregateasca in Groapa inainte de 1 iulie, data expirarii contractului. Virful spune ca a urmarit cu atentie asa numita lupta pentru locul doi

In urma cu aproximativ o luna, Dinamo a reusit sa inregistreze la LPF contractul lui Daniel Oprita. Acesta va intra in vigoare, insa, abia la data de 1 iulie 2007, atunci cind atacantul isi va incheia intelegerea cu Steaua. Imediat, proaspatul dinamovist a plecat la clinica din Bologna pentru a continua refacerea la genunchiul drept, acolo unde a suferit o accidentare foarte grava in iarna. Saptamina trecuta, Oprita a revenit din Italia, iar acum jucatorul este nevoit sa-si continue pregatirea la sala de forta a Complexului Plaza Romania.

"M-am intors de citeva zile in tara, iar in acest moment urmez un program primit de la medicii de la Bologna. Ma pregatesc in sala de forta, la mall-ul din Militari", a declarat fotbalistul. Fostul numar sapte din Ghencea a ales aceasta varianta, deoarece oficialii de la Steaua nu mai vor sa-l primeasca, mai ales ca Gigi Becali l-a atacat extrem de dur, imediat dupa ce a semnat cu ros-albii. in aceste zile, Cristi Borcea si Mircea Rednic incearca sa rezolve aceasta problema, cei doi urmind sa aiba o discutie cu cei de la Steaua, pentru ca Oprita sa se prezinte in Groapa inainte de 1 iulie.

"Astept sa se inteleaga cluburile. Vorbesc la telefon cu Mircea Rednic si am inteles ca se discuta pentru a veni mai repede la antrenamentele lui Dinamo. Pina atunci urmaresc lupta pentru Liga Campionilor. E mai interesanta, fiindca problema titlului s-a rezolvat, chiar de mai demult", a spus jucatorul de 25 de ani.

Se rezolva repede?

Din cite se pare, problema lui Daniel Oprita este pe cale de a fi rezolvata. sefii ciinilor au vorbit deja cu Gigi Becali si, pe baza bunelor relatii care exista intre cele doua conduceri, patronul Stelei si-ar fi dat deja acceptul ca atacantul proaspat achizitionat de alb-rosii sa se pregateasca alaturi de noua sa echipa. Astfel, este posibil ca astazi, la reunirea lotului dinamovist, sa fie prezent si Oprita. Daca nu, oricum situatia nu va mai dura mult, iar pina la finalul sezonului atacantul va efectua primul antrenament in Groapa.

Actiuni pentru suporteri

Nicolae Badea a declarat ieri, in cadrul festivitatii care a marcat implinirea a 59 de ani de la infiintarea Clubului Sportiv Dinamo, ca intentioneaza ca pe viitor si suporterii formatiei din stefan cel Mare sa poata sa achizitioneze actiuni in cadrul SC Dinamo 1948. "Eu cred ca fiecare club isi poate creste propriii suporteri si ii poate tine aproape. Lucram la un prospect de emisiune de actiuni preferentiale pentru suporteri, pe care ei sa le poata achizitiona printr-o oferta publica", a declarat presedintele CA.

Ziua ciinilor

Clubul Dinamo si-a aniversat ieri cea de-a 59-a zi de nastere. La festivitatile conduse de Marcel Popescu au fost prezenti si reprezentanti ai echipei de fotbal. Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie, a primit premiul in numele elevilor lui Mircea Rednic pentru sezonul de succes incununat cu titlul de campioana cu patru etape inainte de final. De asemenea, Adrian Ropotan a fost si el premiat, pe acordurile strigatelor spartane. La sarbatoare a fost si Vasile Turcu, actionarul intretinindu-se cu seful CS si cu Ivan Patzaichin.

Miine, amical la Mioveni

in ciuda faptului ca Mircea Rednic a spus ca va mai face astfel de meciuri, Dinamo reincepe seria partidelor amicale intrerupta la Cimpina. Miine, ciinii se vor deplasa la Mioveni pentru a juca in compania echipei locale, Dacia, incepind cu ora 20:30. Partida face parte dintr-un moment festiv, gazdele inaugurindu-si cu aceasta ocazie nocturna.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.