Desi viitorul sau este incert la echipa Chelsea Londra, managerul portughez Jose Mourinho nu se astimpara. Potrivit presei britanice, Mourinho intentioneaza sa-l dea afara pe atacantul ucrainean Andrei Sevcenko, jucatorul preferat al patronului Roman Abramovici.
Mourinho sustine ca va proceda in consecinta daca atacantul venit de la AC Milan nu isi va imbunatati jocul. "Sezonul lui Sevcenko nu a fost cel pe care toata lumea il astepta. Daca nu face tot posibilul sa revina la cea mai buna forma, atunci este in neregula. Daca va mai ramine la Chelsea? Nu stiu, depinde doar de el", a afirmat Mourinho. Portughezul i-a transmis "sefului" cel mare ca l-ar dori in lot, din sezonul viitor, pe Fernando Torres, capitanul echipei Atletico Madrid. De serviciile lui Torres mai este interesata si noua campioana a Angliei, Manchester United, care, conform presei spaniole, ar fi dispusa sa achite aproximativ 75 de milioane de euro pentru cel poreclit "El Ninho".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.