Etapa sfirsitului de saptamina din Ucraina a fost una de bun augur pentru antrenorul nationalei, Victor Piturca. ingrijorarea selectionerului in privinta formei lui Ciprian Marica s-a risipit brusc, dupa ce virful lui sahtior Donetk a cistigat de unul singur meciul cu Arsenal Kiev, 1-2. Atacantul se simte in forma pentru dubla cu Slovenia.

Sport Total: Ai facut un penalty si ai inscris un gol in victoria de la Kiev, intorcind practic soarta meciului.

Ciprian Marica: Eu nu mi-am facut decit datoria de atacant. Sint fericit ca evolutia mea a adus victoria echipei, una foarte importanta in economia luptei pentru campionat. Cum Dinamo Kiev, rivala noastra, a remizat, ne-am apropiat la patru puncte. Avem meciul direct la Donetk, peste doua etape, unde speram sa cistigam. Daca se mai impiedica ei o data, atunci putem profita.

Ce s-a intimplat cu sahtior pina in aceasta etapa? Ati pierdut destul de multe puncte atunci cind va asteptati mai putin, lucru care v-ar putea costa titlul de campion.

Nu stiu ce sa zic! Nici noua nu ne venea sa credem cum se ratau penalty-urile sau cum nu eram capabili sa mai cistigam un meci. Important e ca ne-am revenit. A fost o perioada tulbure, dar nu-mi dau seama care a fost cauza ei. Sper ca acest final de campionat sa se termine cu bine, sa-i invingem pe cei de la Kiev atit in campionat, cit si in finala Cupei Ucrainei.

S-ar putea spune ca ti-ai revenit la timp pentru dubla cu Slovenia...

Nu stiu de unde a aparut prin presa faptul ca n-as fi apt pentru aceste doua meciuri importante pentru echipa nationala. Am trecut prin aceeasi pasa proasta ca toata echipa, problema nu era doar la mine. Revenind la prima reprezentativa, pot spune ca ma simt in forma pentru ambele intilniri. Trebuie sa le cistigam, pentru a lua o optiune serioasa pentru calificare.

APRECIERE. Lucescu, tot nemultumit

La conferinta de presa de la sfirsitul meciului, Mircea Lucescu a spus ca este in continuare nemultumit de jucatori. "Prestatia elevilor mei nu m-a multumit. Am cistigat trei puncte importante, dar nu inseamna foarte mult pentru sezonul acesta, care este aproape incheiat. Este o victorie importanta pentru moral", a spus Lucescu.

SCHIMBARI. Srna si Brandao, la pauza

Lucescu a incercat sa-i menajeze pe Brandao si pe Srna, insa fortat de rezultatul de la pauza i-a introdus pe cei doi. "Brandao si Srna nu au fost titulari din cauza ca au cite sapte cartonase si inca unul ar insemna suspendarea pentru doua etape. Pentru ca scorul la pauza era nefavorabil am fost nevoit sa risc", a explicat Il Luce.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.