CFR - Gloria, un meci bun, la capitolul estetica, a fost cistigat fara emotii de gazde. Ambele formatii alergau dupa indeplinirea obiectivului, ceea ce arata clar suprematia Cupei UEFA in fata mezinei Intertoto.

Obiectiv virtual realizat pentru clujeni, care vor sparge, astfel, monopolul echipelor din Bucuresti. Rezultatul de la Cluj lasa Rapidul in afara podiumului. Coroian a urcat un loc in clasamentul golgeterilor Ligii I.

Dupa o serie lunga de distractii estivale cu public, etapa a 32-a a propus la Cluj un meci cu oarece miza. Cupa UEFA si podiumul pentru CFR, respectiv Intertoto pentru bistriteni. Elevii lui Bergodi au inceput tare de la inceput, precisi in faza defensiva si decisivi pe flancuri. De pe lateral au venit si primele ocazii, Manuel Jose, excelind la departamentul assist. Asa a venit si golul din minutul 26, centrarea acestuia fiind rezolvata de omologul sau de dreapta, Oliveira.

Tabela a inghetat la 1-0 doar un minut, dupa ce gafa lui Tony a fost remediata in ultima clipa de portarul Stancioiu, care a reusit sa il stopeze cu greu, pe Dan Roman. Dupa aceea jocul s-a asezat inspre careul bistritean. De unde au venit numeroasele ocazii clujene. Cea mai mare apartinind tot lui Oliveira. A doua repriza a fost inceputa de visiniii ardeleni prin impulsionarea ofensivei: Frunza in locul lui Didy. Una peste alta, jocul a inceput sa curga peste copaia de data aceasta prea peticita a lui Ioan Ovidiu Sabau.

Ai carui elevi au cedat prima data nervos asaltului clujean. Seria de galbene incasate de bistriteni a fost urmata de palma morala data pe tabela de Coroian. 2-0 cu o noua centrare de gol a lui Manuel Jose. Replica lui Muresan din penalty, a venit prea tirziu, in minutul 93. Iar CFR reuseste astfel sa pricinuiasca rivalelor din Bucuresti raul cel mai mic din doua posibile. Cupa UEFA si podiumul reprezinta doar o chestiune de timp pentru interesanta jucarie cosmopolita a lui Cristiano Bergodi.

"Doar pe teren"

Ionut Popa a declarat ca rezultatul meciului cu Farul, pierdut de echipa sa cu 2-0, s-a decis pe teren: "Indiferent de ce acuze ni se aduc, eu sustin ca jucatorii mei au jucat corect. Nu conteaza ce afirma altii, noi nu sintem implicati in jocuri de culise". Totodata, tehnicianul Politehnicii ameninta cu plecarea in cazul in care nu se va obtine un buget satisfacator pentru sezonul viitor. "Eu ma chinui de trei ani aici, nu mai vreau sa continui asa. Am fost pacalit in vara de Consiliul Local, iar acum se incearca acelasi lucru cu fundatiile alea. Daca nu vor fi bani, nu mai stau", a declarat antrenorul iesenilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.