Tehnicianul din Giulesti a considerat ca ros-albastrii ar fi trebuit sa joace in campionat

Antrenorul Razvan Lucescu s-a declarat ieri nemultumit de condensarea in doua luni a acestui retur de campionat. "Vom incepe acest retur oarecum neplacut pentru ca dupa etapa de sambata vom fi nevoiti sa intrerupem pentru inca trei saptamani. E destul de greu sa joci din 12 luni, doar sase luni. Cel putin Rapid in acest an a jucat in luna august, septembrie, octombrie, noiembrie, deci 4 luni turul de campionat, iar acum trebuie sa dispute intreg returul in aproximativ doua luni. Nu stiu care este solutia, dar este greu si pentru jucatori si pentru antrenori, pentru ca astfel se ajunge la hazard.

Totusi, avand in vedere ca am reusit niste transferuri foarte bune pentru noi, pot privi cu incredere partea a doua a campionatului si sunt convins ca vom face totul pentru a castiga titlul. Mentalitatea Rapidului trebuie sa fie una care sa ii permita sa se bata pentru a obtine maximum. Important este ca dupa fiecare joc noi sa iesim cu constiinta impacata ca am facut totul pentru a obtine cele trei puncte", a afirmat Lucescu.

Tehnicianul a precizat ca pentru Rapid victoria in meciul cu Poli Iasi este obligatorie: "Meciul cu Iasiul este unul destul de dificil pentru ca adversarul va veni foarte motivat la Bucuresti. Va veni pentru a ne incurca si este normal, pentru ca sunt si ei intr-o lupta disperata pentru a ramane in Divizia A. Dar cred ca forta valorica a Rapidului se va impune maine (n.r. - astazi). Pentru noi este obligatoriu ca la finalul celor 90 de minute sa avem inca trei puncte in clasament. Intotdeauna inceputurile de retur sunt importante. Cu atat mai mult cu cat suntem in spatele Stelei la 6 puncte si ne batem macar pentru a obtine un loc intr-o cupa europeana. Si se stie bine ca este un echilibru in acest campionat privind chiar si lupta pentru locul doi", a spus Lucescu jr.

Tehnicianul Rapidului a refuzat sa comenteze daca este bine pentru Rapid sa joace cu Steaua pe 13 aprilie meciul programat initial in etapa a doua. "Daca asa a fost fixat meciul pe care il vom juca in Ghencea, noi ne vom prezenta la acea data. Dupa meci o sa pot sa spun exact daca ne-a convenit sau nu", a afirmat Lucescu.

"Cred ca ar fi fost normal ca Steaua sa joace inca de duminica. Atat timp cat participa intr-o cupa europeana, unde a obtinut niste rezultate frumoase pentru care merita toate felicitarile si-a asumat si raspunderea. Aceea de a juca si in campionat, si in cupele europene. Deci e clar ca trebuie sa faca fata, altfel n-are rost sa se mai prezinte", a spus Lucescu.

Antrenorul giulestenilor a regretat faptul ca transferul lui Gigel Bucur a cazut: "Am spus-o de multe ori ca Gigel Bucur este un jucator pe care il apreciez foarte mult. Avand in vedere ca au fost tratative care aproape ajunsesera la finalitate sigur ca regret ca nu a venit la Rapid. In ceea ce il priveste pe Daniel Niculae, el era golgeterul primei parti a campionatului, era un jucator foarte util si este normal sa-mi lipseasca acum cand este accidentat. Sper totusi ca absenta lui sa nu se vada si sa fie inlocuit de ceilalti din lot".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.