Patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat ca in proportie de 90 la suta antrenorul Florin Cioroianu va ramane la conducerea tehnica a echipei craiovene in sezonul viitor

"In proportie de 90 la suta, Florin Cioroianu va fi noul antrenor al stiintei, pentru urmatorul an. Bineinteles cu conditia sa accepte si el acest contract. Ar fi pacat sa nu-i dam o sansa, dupa ce a demonstrat din momentul in care a luat echipa ca stie sa aseze echipa in teren, stie ce sa ceara jucatorilor, a obtinut cinci victorii clare si probabil va mai reusi cel putin una in ultimele doua jocuri. imi este greu sa nu ii dau o sansa. Chiar a facut schimbari majore in echipa, nu a continuat pe aceeasi linie a lui Stoica, abordeaza fiecare joc in functie de adversar. Este prima data dupa foarte multi ani cand echipa joaca atat de ofensiv, cu 3 atacanti. Nu ma asteptam sa aiba atatea cunostinte, m-a surprins placut in aceste jocuri. il astept sa semneze contractul", a spus Mititelu.

Adrian Mititelu a precizat ca are o slabiciune pentru italianul Nicolo Napoli, antrenor pentru trei etape la Craiova in sezonul 2003/2004. "Cred ca Universitatea a fost blestemata dupa ce i-a facut acestui antrenor. A fost pur si simplu batjocorit. As vrea sa indrept cumva acea greseala. Dar cand este el liber, noi avem antrenor, iar cand noi avem nevoie, el este sub contract", a adaugat patronul Universitatii Craiova.

Napoli antreneaza in prezent in Serie C2 in Italia. in cele trei meciuri, in care Napoli a stat pe banca tehnica a Craiovei, echipa a reusit un rezultat de egalitate cu Otelul Galati si a pierdut la Bacau si Bistrita.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.