Fundasul Romei, Cristian Chivu, a evoluat joi intr-un meci de pregatire pe care AS Roma l-a castigat, in cantonamentul de la Trigoria, cu scorul de 4-0 (2-0), in fata formatiei de amatori Santa Marinella, a anuntat cotidianul italian "L'Unione Sarda".

Chivu, care a jucat ca fundas central alaturi de Matteo Ferrari, a fost folosit o singura repriza, fiind inlocuit la pauza cu francezul Philippe Mexes. Internationalul roman este refacut complet dupa accidentarea la piciorul drept si va fi convocat pentru meciul din deplasare, de duminica, cu Cagliari, contand pentru etapa a 18-a din Serie A.

La randul lui, Alin Stoica a fost prezent repriza a doua in garnitura Sienei, intr-un meci de pregatire pe care echipa sa l-a castigat, pe teren propriu, cu 5-0 in fata fata amatorilor de la Cervia. "Ma simt bine, cu toate ca nu sunt in cea mai buna conditie fizica. Sper sa joc in acest meci si sa imi demonstrez valoarea", a marturisit Stoica.

In alta ordine de idei, Adrian Mutu, suspendat pana la 18 mai pentru consum de droguri, a fost prezent la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de coechipierii sai de la Juventus, Ibrahimovic si Birindelli. "in viata nu poti sti ce iti rezerva viitorul. imi doresc sa raman la Juventus, dar nu depinde doar de mine. Sper ca in cel mai scurt timp sa obtin permisul pentru a putea juca in meciuri amicale, iar apoi ma voi gandi la finala Ligii Campionilor, unde imi doresc sa intalnim pe Chelsea", a spus Mutu .


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.