Tehnicianul Mircea Lucescu vrea sa il convinga pe elevul sau de la sahtior Donetk, brazilianul Elano Blumer, sa se transfere la gruparea Besiktas, daca si el va semna un acord cu clubul din Istanbul, informeaza cotidianul Turkiye.
"Lucescu, care se pregateste sa treaca din nou la conducerea echipei Besiktas in urmatorul sezon, pe de-o parte incearca sa isi faca o parere despre jucatorii de la Besiktas urmarind inregistrarile meciurilor din acest sezon si pe de alta parte se pregateste pentru noul lot pe care il va alcatui. Tehnicianul roman a incercat sa il convinga pe Elano Blumer. Daca alb-negrii vor semna cu antrenorul roman, conducerea clubului va incepe negocierile cu sahtior pentru acest fotbalist", scrie Turkiye.

Cotidianul Fotomac scrie ca presedintele clubului Besiktas, Yildirim Demiroren, planuieste sa il aduca pe Mircea Lucescu la conducerea tehnica pentru o perioada de doi ani.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.