Antrenorul "cainilor rosii" a declarat dupa meciul pierdut de Dinamo, scor 1-2 cu Otelul, ca galatenii au meritat victoria si ca el s-a temut cel mai mult de eventualele accidentari deoarece saptamana viitoare este programata "o mare petrecere".
"Felicit adversara si cred ca a meritat victoria. Jucatorii mei au fost formidabili, dar nu pot sa le cer prea mult in conditiile in care obiectivul a fost deja indeplinit", a spus Rednic.

"Am dat posibilitatea si altor jucatori sa evolueze si o voi face si in meciurile urmatoare. N-am fost aici in vacanta, dar recunosc ca cel mai mult m-am temut de eventuale accidentari pentru ca saptamana viitoare avem programata o mare petrecere si noi ne pregatim pentru aceasta. Ii felicit pe Grigoras si echipa lui, despre care cred ca merita sa ne reprezinte in Cupa UEFA-Intertoto", a mai declarat antrenorul lui Dinamo. La meciul de la Galati a fost prezent, dintre oficialii dinamovisti, doar actionarul Vasile Turcu, iar Rednic a justificat absenta altor conducatori prin faptul ca acestia "pregatesc petrecerea". Vasile Turcu a declarat ca Liga Profesionista de Fotbal ar trebui sa ia masuri pentru ca in sezonul viitor meciurile sa nu se mai joace atat de devreme.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.