Dupa ce a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor si a pierdut titlul in Premier League, Chelsea Londra mai spera doar la Cupa Angliei.
In cazul in care nici acest obiectiv nu va fi atins - sustine "Sunday Mirror" - managerul Jose Mourinho va fi demis. "Mourinho va avea aceeasi soarta precum Claudio Ranieri, in 2004. Cind Roman Abramovici anunta ca un manager ramine, el se gindeste deja la inlocuirea acestuia. Rusul nu-l mai vrea pe Jose, motiv pentru care a aminat de trei ori o intilnire cu Mourinho, pentru a-i da explicatii acestuia referitoare la soarta sa", scrie "Sunday Mirror". Altfel, Mourinho este cu sufletul impacat si a afirmat ca pierderea titlului nu il afecteaza. Finala Cupei Angliei este programata pe data de 19 mai, partida in care Chelsea va intilni cistigatoarea campionatului, Manchester United.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.