Tweety, huliganul din galeria Stelei care l-a lovit pe cameramanul TVR Robert Cristea, cu lantul peste picioare, inaintea derbiului Steaua-Dinamo, este liber sa iasa din Bucuresti si sa intre pe arenele sportive din tara.

Judecatoria sectorului 6 a ridicat, ieri, interdictia lui Catalin Iordan de a parasi Bucurestiul si de a intra pe stadioane, pe motiv ca acesta nu reprezinta un pericol social. Catalin Iordan, de 23 de ani, zis Tweety, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si de lovire si alte violente, dupa ce l-a batut pe cameraman, in incercarea de a-l impiedica pe acesta sa-l filmeze.

Tweety, huliganul din galeria Stelei care l-a lovit pe cameramanul TVR Robert Cristea cu lantul peste picioare, inaintea derbiului Steaua-Dinamo, este liber sa iasa din Bucuresti si sa intre pe arenele sportive din tara. Judecatoria sectorului 6 a ridicat, ieri, interdictia lui Catalin Iordan de a parasi Bucurestiul si de a intra pe stadioane, pe motiv ca acesta nu reprezinta un pericol social.

Catalin Iordan, in varsta de 23 de ani, cunoscut sub numele de Tweety, este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri si de lovire si alte violente, dupa ce a lovit cu lantul peste picioare un cameraman de la echipa de stiri a TVR, in incercarea de a-l impiedica pe acesta sa-l filmeze. Desi Tweety a negat ca l-ar fi lovit pe cameraman, spunand ca a facut doar gestul, fara a-l atinge pe Cristea, acesta prezenta urmele agresiunii. Mai mult, in imaginile filmate de Cristea este surprins momentul in care Iordan loveste cu lantul picioarele cameramanului.

«Nu avea lant, avea lesa cinelui surorii sale»

Catalin Iordan, zis si Tweety, in varsta de 23 de ani, a fost audiat, in urma cu o luna, timp de mai multe ore. El a fost retinut pentru 24 de ore si urma sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.