Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Ad. Comanescu, ajutat de asistentii N. Marodin si D. Bargaoanu (rezerva A. Ionita). Acesta este cel de-al cincilea memoriu pe care "marinarii" il inainteaza in acest an dupa cele de la partidele FC Farul - FC Vaslui (scor 1-1), FC Farul - Steaua (scor 1-1), Ceahlaul - FC Farul (scor 0-0) si FC Farul - Rapid (scor 1-2).
"Depunem memoriu fata de acest arbitraj. Reclamam neacordarea mai multor lovituri libere in urma unor faulturi ale jucatorilor de la Timisoara asupra fotbalistilor Farului si actiunea nepedepsita care a intors soarta jocului, acel penalty neacordat la Tilinca in minutul 53.

Pana acum, memoriile noastre au fost analizate si ni s-a dat dreptate de catre CCA", a declarat directorul executiv Florentin Chiforeanu. Acesta a mai tinut sa dezminta faptul ca antrenorul Basarab Panduru s-ar fi inteles cu patronul Gh. Bosanceanu pentru a pregati echipa si in sezonul viitor. "Eu nu stiu sa fi avut loc nici o intrevedere intre Bosanceanu si Panduru.