Fostul tehnician dinamovist va merge in Ardeal la finalul sezonului, intelegerea fiind parafata dupa ce Mircea Rednic si-a prelungit contractul cu "ciinii" pina in 2009.
Infringerea cu Steaua si Dinamo, plus egalul de la Pitesti au fost decisive pentru italianul Cristiano Bergodi, care isi va face bagajele de la CFR Cluj la finalul sezonului. In locul sau va veni Ioan Andone, liber de contract dupa ce a demisionat de la Omonia Nicosia. Discutiile erau mai vechi intre cele doua parti, insa Ioan Andone era si varianta de rezerva pentru Dinamo, in cazul in care Mircea Rednic accepta sa plece in vara la FC Bruges, pentru un contract de 500.000 de euro pe sezon. Tehnicianul lui Dinamo si-a prelungit ieri contractul cu doi ani, in pofida zvonurilor care anuntau o despartire la finalul sezonului. Astfel a picat si varianta revenirii in "Groapa" a antrenorului Ioan Andone, care s-a inteles insa cu CFR Cluj, echipa pe care o va prelua din vara. Intelegerea este deocamdata tinuta in secret pentru a nu bulversa echipa inaintea ultimelor etape din Liga I, mai ales ca mai sint inca sanse pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor.

Imediat dupa semnarea contractului, Rednic a declarat ca merge tot pe mina jucatorilor in onoarea carora s-a ridicat la conferinta de presa de dupa meciul cu Steaua: "Sint foarte multumit si fericit deoarece continuu munca inceputa aici. Era pacat sa nu o fac. Eu, actionarii si jucatorii ne dorim foarte mult sa ajungem in grupele Ligii Campionilor. Pina la reluarea pregatirilor o sa aducem un fundas si un atacant. Vor fi doi jucatori de top. In rest, merg in continuare pe mina actualilor jucatori, pentru ca ei au obtinut aceste rezultate bune".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.