Claudiu Niculescu a declarat, vineri, in timpul vizitei efectuate de jucatorii dinamovisti la CERF 2007, ca fotbalistii s-au linistit dupa ce antrenorul Mircea Rednic si-a prelungit contractul cu gruparea din soseaua stefan cel Mare

"Acum, ca a semnat si Mircea Rednic, ne-am mai linistit. in ultima vreme au tot fost zvonuri ca pleaca si se instaurase o stare nu tocmai confortabila in vestiar. Pana la urma s-a dovedit ca nu a fost nimic adevarat", a spus Niculescu.

Atacantul dinamovist a precizat ca apropierea de echipa a fanilor este una normala in conditiile in care exista performante. "Mi se pare un lucru normal ca fanii sa fie alaturi de noi dupa ce am castigat titlul. Cand nu erau rezultate ne certau, ne vopseau masinile, iar acum sunt alaturi de noi", a mentionat fotbalistul.

Jucatorii dinamovisti au fost prezenti la CERF 2007, unde au vizitat, in special, standurile principalilor sponsori ai echipei din soseaua stefan cel Mare.

Atacantul Ionel Danciulescu a testat un simulator de Formula 1, unde un pusti l-a tachinat in mai multe randuri pe jucator. Dupa ce fotbalistul a inceput cursa de Formula 1, tanarul i-a strigat lui Danciulescu: "Forta Steaua!". Observand ca Danciulescu rula mai mult pe marginea circuitului, copilul i-a spus "Usor, Danciule, sa nu intri in pom!", dupa care a completat: "Ia vezi, poate dai peste Borcea". Ultima replica a pustiului a venit in momentul in care fotbalistul a lovit un parapet: "Cere penalti, Danciule!".

Pe durata celor 30 de minute petrecute la CERF, dinamovistii au impartit carti postale si postere cu noua campioana a Romaniei.

La un alt stand, organizatorii au invitat cinci jucatori sa ia parte la o cursa de Formula 1 pe simulator. Vojislav Vranikovici, Cristi Pulhac, Andrei Margaritescu, Dennis Romanovs si Liviu Ganea au raspuns provocarii insa nu au apucat sa termine nici macar sesiunea de antrenamente, fiind chemati de ofiterul de presa Ionel Culina la un alt stand.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.