La Dinamo, s-a fumat pipa pacii. Cel putin pentru moment. Ieri, intr-o conferinta de presa, organizata si pentru dezmintirea zvonurilor cum ca Mircea Rednic s-ar afla in "razboi" cu jucatorii si ca ar vrea sa plece, antrenorul a semnat prelungirea contractului pe inca doi ani, noul angajament expirind in vara lui 2009.

Pentru a demonstra ca nu este vorba despre o farsa similara cu cea pusa la cale de Gigi Becali, in cazul lui Cosmin Olaroiu, dinamovistii au prezentat ziaristilor durata actului pe care si-a pus iscalitura Rednic. Intrebat care angajament este valabil, cel din iarna ori cel de acum, Rednic a spus ca, dupa eliminarea din Cupa UEFA (returul cu Benfica) n-a vrut el sa semneze un nou contract cu Dinamo, desi la vremea respectiva atit oficialii, cit si tehnicianul au anuntat prelungirea intelegerii. "Cristi si ceilalti actionari, ca sa-mi demonstreze atunci ca merg pe mina mea, mi-au propus sa-l prelungim. A fost ceva verbal. Atunci nu s-a semnat pentru ca nu am vrut eu sa semnez. Acum, alta e situatia. Daca tinem cont de performantele pe care le-am avut, ar fi fost pacat sa nu continuam. Actionarii ma sustin din toate punctele de vedere si sper sa ne realizam obiectivele pe care ni le-am propus. Din punct de vedere financiar, sint multumit", a declarat Rednic. Noul salariu al antrenorului este de 180.000 de euro pe sezon, iar pentru cistigarea titlului, el va incasa si un bonus de 50.000 de euro.

Borcea: "Am facut o alegere buna"

Directorul general, Cristi Borcea, a motivat semnarea angajamentului prin aparitia unor noi conditii contractuale, dar pe care nu a vrut sa le dezvaluie: "In vara, mi l-am dorit foarte mult pe Mircea Rednic ca antrenor. Ma bucur ca am facut o alegere buna, am avut cele mai bune performante de dupa 1990, am cistigat campionatul detasat si nu puteam sa nu continuam aceasta colaborare. Era pacat ca un colectiv atit de minunat sa nu continue impreuna. Daca s-a semnat inseamna ca amindoua partile sint multumite una de cealalta. Daca ne duce si la anul in Liga Campionilor e normal sa venim din nou in fata dumneavoastra cu un nou contract".

Rednic vrea doi jucatori "de top"

Antrenorul campioanei vrea sa transfere pentru viitorul sezon un fundas central si un atacant: "Am primit putere totala in privinta transferurilor si pot sa va spun ca pina la inceperea pregatirilor vor veni doi jucatori. Doi jucatori de top. Este vorba de un fundas central si de un atacant. Eu spun ca prin aducerea acestor doi fotbalisti vom avea lotul complet. Fernandes va reveni, Vranjkovici sper sa nu mai aiba probleme de sanatate si se vor intoarce si Baltoi si Predescu, doi jucatori care au lucrat cu mine si pe care mi-i doresc la echipa".

Dinamovistii au explicat vizita la "Crystal Palace"

Povestea vizitei facute la hotelul lui Mitica Dragomir, dupa meciul cu CFR Cluj, a fost explicata de catre Mircea Rednic: "Ei (n.r. jucatorii) au vrut sa mergem in alta parte, dar eu am propus hotelul lui Dragomir, pentru ca ma duc acolo de foarte multe ori si ma simt foarte bine. E liniste!". Si Borcea a vorbit pe aceasta tema: "Mergem unde vrem, pentru ca sintem campioni. Noi, inainte de meciurile importante, am fost cazati la «Crystal Palace»". In aceasta saptamina, intreaga mass-media a informat ca banii oferiti dinamovistilor de Gigi Becali (pentru o victorie cu CFR Cluj) ar fi fost impartiti la hotelul sefului LPF.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.